O nama

Neupitno zdrav, nevjerojatno ukusan i zabavan, čaj je medij ujedinjenja ljudi diljem svijeta. Vjerujemo da svaka šalica čaja treba unijeti malo sreće u Vaš dan. Kako bismo podijelili vlastito poštovanje, ljubav prema kvalitetnim čajevima i užitak u njihovom ispijanju, stvorili smo Samovarovu riznicu prirode.
Na svijetu je vrlo malo stvari koje se mogu usporediti s raznovrsnosti i blagodatima čaja jednog od najvažnijih i najkonzumiranijih napitaka diljem cijelog svijeta u kojem su se savršeno sljubljuju tradicija i suvremeni način života.”
Sa  sjedištem i proizvodnjom u Rijeci tvrtka Papar i sol d.o.o, djeluje na području cijele Hrvatske, a i šire. Naša posebnost se očituje u kreiranju autorskih čajnih mješavina koje realizira tim stručnjaka iz sfera biomedicinskih znanosti, nutricionizma te fitoterapije. Svi naši čajevi su ručno brani i obrađeni darovi prirode.
U širokoj paleti proizvoda, koja obuhvaća više od 200 različitih čajeva, Samovar je kroz tradiciju i korištenje suvremenih znanja, kreativnosti i inovativnih rješenja spreman ispuniti i najzahtjevnija očekivanja klijenata.
Ponosimo se našom kvalitetom, te svojom ponudom i načinom prezentacije želimo na Vas prenijeti čaroliju koju nam donosi svaka šalica čaja,

Vaš Samovar tim