Košarica

Vaša košarica je prazna ...

CATUABA – THE HAPPY GENTLEMAN

38,00 HRK kom Težina: 50 g


 
Catuaba – šire poznat kao čaj za potenciju, zapravo je prirodni biljni pripravak ugodne i snažne mirisne note, jedinstvene crvene boje i snage - stoljetni južnoamerički izvor dobrog osjećanja i snage, poznati stimulator tijela i uma, te zaista najraširenije prirodno sredstvo za potenciju.

 

Stoljećima se vjeruje da on djeluje kao afrodizijak, pa je postao najpoznatija prirodna tvar za korekciju erektilne disfunkcije i za potenciju. Sam naziv „catuaba“ na jeziku plemena Guaranine znači „čaj za potenciju“ što se često vjeruje već znači „onaj koji daje snagu Indijancu“. U pripremi ovog čaja je važno da Catuaba ne dođe u kontakt s metalom koji mu može promijeniti svojstva – izgled, aromu i biološka djelovanja. Zato ovaj snažan i djelotvoran – „MUŠKI ČAJ“ širom svijeta poznat i priznat kao čaj za potenciju trebate kuhati u staklenoj posudi ili uzavrelom vodom kuhanom u metalu preliti sam čaj u porculanskoj, staklenoj ili keramičkoj posudi. Pritom pratite omjer čaja i vode - količine i druge upute naznačene na pakovanju.

Snaga, moć i ugoda predstavaljaju sinonim za ovaj teško usporediv i po mnogočemu jedinstven čaj – tradicionalni čaj za potenciju, potpuno prirodni pripravak strogo kontroliranog podrijetla, kvalitete i sastava. Catuaba! Muški čaj! Vrlo ukusan i 100 % prirodan južnoafrički eliksir zdravlja, snage i zadovoljstva – tradicionalni čaj za potenciju.

 

Za postizanje vidljivih učinaka i pun užitak, catuabu je potrebno trajno čuvati od kontakta s metalom tijekom pohrane i pripreme, te piti nekoliko dana uzastopno.