Košarica

Vaša košarica je prazna ...

ACAI & GOJI SENCHA

36,00 HRK kom Težina: 50 g


 
Acai bobice iz Amazone, Goji bobice s Himalaje i zeleni Sencha čaj s Tibeta – tri udaljena svijeta nedirnute prirode objedinjena su u ovom aromatičnom čaju jedinstvene zlatnozelene boje, prirodno bobičastog okusa i neponovljive lepršavosti vrhunskog zelenog čaja u podlozi.

Spoj Amazone, Himalaje i Tibeta donosi nam ovaj čaj iznimne zaokruženosti okusa i neponovljive zlatnozelene boje – prirodno slatkast, ukusan, u isto vrijeme lagan i snažan.

Acai bobice - nježno uljaste, purpurne i sjajne perlice plod su „palme što plače“ i raste samo u nedirnutim prostranstvima Amazone. Goji bobice dolaze s ledenih visoravni Himalaje, a vrhunski Sencha čaj, koji čini osnovu ove iznimne mješavine, jedan je od najboljih kineskih zelenih čajeva sačinjenih po strogim stoljetnim načelima tradicionalne proizvodnje. Uz acai i goji bobice koje su predmet mnogobrojnih znanstvenih istraživanja zbog uvjerenosti u njihova visoka antioksidativna svojstva, u mješavini se nalazi kineski Sencha zeleni čaj prvoklasne kvalitete, komadići sušenih grožđica, borovnica, brusnica i ruže.