Košarica

Vaša košarica je prazna ...

Prvi put ste ovdje?

 Dobrodošli u Samovar.hr – najbolje čajeve svijeta! Otkrijte čudesan svijet čaja i pretvorite svaku šalicu u izvanredno iskustvo užitka i zdravlja!

 

Otkrijte bezbroj lica i blagodati čaja i s punim povjerenjem izaberite neke od najboljih čaj svijeta.

 

"Na svijetu je vrlo malo stvari koje se mogu usporediti s raznovrsnosti i blagodatima čaja jednog od najvažnijih i najkonzumiranijih napitaka diljem cijelog svijeta u kojem su se savršeno sljubljuju tradicija i suvremeni način života."

 

Ova nas je misao vodila pri odabiru Samovar čajeva – najboljih čajeva svijeta. Kako bismo podijelili vlastito poštovanje, ljubav prema kvalitetnim čajevima i užitak u njihovom ispijanju, stvorili smo Samovar.hr. Zašto bi nešto toliko spektakularno bilo skriveno? Čajevi u našoj lepezi pomno su odabrani od strane stručnog tima, nutricionista, poznavatelja i ljubitelja - svi su ručno brani i obrađeni, 100 % su prirodni, te imaju EU certifikate organskih proizvoda: iako nevjerojatno aromatični, oni nemaju umjetnih aroma i dodataka. Svi Samovar čajevi, od onih najrjeđih do onih najpoznatijih dolaze s najboljih svjetskih plantaža i donose raskošnu paletu aroma, mirisa i okusa.

 

 

Odabirom Samovar čajeva dobivate najbolje od onoga što želite i imate garanciju vrhunske vrijednosti i kvalitete za svoj novac.

 

Naš odabir:

37,00 HRK kom
39,00 HRK kom

 

 

Samovar.hr nudi jedinstvenu selekciju najkvalitetnijih čajeva. Za lakše snalaženje, čajevi su podijeljeni u grupe i uz svaki je ponuđen opis, podrijetlo i karakteristike. Odaberite svoj čaj prema afinitetima i željama, ili se obratite našem stručnom timu na i dopustite da Vam pomognemo pri odabiru.

 

 

Odabrali naši kupci:

35,00 HRK kom

 

 

Tri koraka za savršeno pripremanje čaja:

1. Prava količina čaja

Kako bi dobili najbolje od odabranog čaja, vrlo je važno pratiti upute za pripremu te u šalicu ili čajnik staviti odgovarajuću količinu listova čaja.

2. Čista voda

Kvaliteta vode je također iznimno bitna, budući da otkriva sve aromatične komponente kvalitetnog čaja. Za najbolje rezultate često se preporučuje koristiti filtriranu vodu (zbog niskog sadržaja mineralnih tvari).

3. Odgovarajuća temperatura

Važno je znati da temperatura pripreme čaja varira među pojedinim vrstama. Pratite upute za pripremanje kako bi konačan rezultat bio idealan. Nakon što ste pripremili čaj, odstranite listiće i uživajte!

 

 

Dodatni odabir:

 

 

S punim povjerenjem naručite najbolji čaj za sebe u Samovar.hr web shopu:

 

- Samovar.hr tim detaljno obrađuje svaku narudžbu i odašilje proizvode u najkraćem mogućem roku

- Naručeni proizvodu stižu na Vašu adresu unutar 5 radnih dana

 -Kartično plaćanje - vodeći financijski operater garantira 100 % sigrunost

- Kako bi nagradili vjerne kupce, Samovar.hr poklanja besplatnu dostavu i gratis uzorke za sve narudžbe iznad 200,00 kn

- Nakon zaprimljene narudžbe, dobivate potvrdu o zaprimanju - Samovar.hr osigurava zaštitu osobnih podataka kupaca

- Stručni tim Samovar.hr-a stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja i savjete

 

Kontaktirajte nas na:

- tel. 051 261 343

- e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

- ispunite kontakt obrazac

- Ili želite saznati „Koji je čaj najbolji za mene?“